Pudasjärven koiraharrastajat

Koulutuskenttä

Käytössämme on Pudasjärven kaupungin antama aidattu alue Suojalinnalla. Treenikentällä on koiraystävällinen kivituhkapohja. Yhdistyksellä on käytössä agilityn hyppyesteitä, putki, pussi, puomi, rengas, keinu (säädettävä), pujottelu, pituus, A-este, muuri ja tokon avoin ja umpinainen hyppyeste, ruutunauha, kartioita sekä rally-tokon kyltit ja kylttitelineet. Esteet ovat lukollisessa suojassa, johon avaimen saa jäsenmaksun maksanut jäsen.

Avainpantti on 6,00 €/kpl. Avaimia voi kysellä Jennyltä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kentän käyttöohjeita

Huolehdi ettei koirasi tee tarpeitaan kentälle tai sen lähimaastoon. Vahingon sattuessa siivoa jätökset ja vie ne kentän laidalla olevaan jäteastiaan. Kenttä on käytössä vain päiväsaikaan, klo 8.00-21.30 välisenä aikana. Autot parkkeerataan kentän laidalle tiealueen ulkopuolelle. Alueella olevalle vesipostille on kuorma-autolla oltava aina esteetön pääsy. Alla olevaan kuvaan on merkitty sinisillä nuolilla liittymät kentälle ja sinisillä laatikoilla autojen parkkeeraukseen sopivat paikat.

Parkkeeraus

Huolehdi, ettei koirasi aiheuta ympäristölle ongelmia. Harrastaja on aina itse vastuussa koiransa aiheuttamista vahingoista. Siirrä esteet käytön jälkeen suojaan niille varatuille paikoille. Kenttä on tarkoitettu vain treenaamista varten, ei koirien juoksuttamiseen tai leikittämiseen. Kentälle on varauskalenteri. Jäsen voi halutessaan varata yksityisen vuoron kentälle. Voimassa olevia varauksia voi olla vain yksi jäsentä kohti. Varauskalenterin tunnuksen ja salasanan saat jäsensihteeriltä.

Ilmoitamme toiminnastamme Facebookissa ja kotisivuillamme.

Ajo-ohjeet kentälle

Kuusamontien (VT20) varrella sijaitsevan Pudasjärven Nesteen kohdalla käänny vastakkaiseen suuntaan Urheilutielle. Aja noin 200 m ja käänny Y-risteyksestä vasemmalle Suojalinnantielle. Treenikenttä näkyy heti oikealla.